Soil & בעתו מארחים.
אוכל, אנשים ומה שביניהם

 
מיזם קולינרי מעניין וסוחף שייקח אתכם רחוק מרעש היומיום, מול השדות הפתוחים של העמק, עם ריח של אדמה, צלילים של טבע ומוזיקה טובה.
ערבי חמישי או שישי צהריים פעם בחודש או יותר.
 
ניפגש לערב אינטימי צהריים כיפי במתחם מפנק, מעוצב בפרטים הקטנים שמזמין אתכם פנימה. 
את החוויה הקולינרית יוביל שף גיא רוזמרין בעלים בעיתו
יחד עם עידן שלו בעלים Soil וגולדפיש לחוויה מסעירה של אוכל, חיבורים ואווירה מושלמת. 
 

ארוחת טעימות חמישי

התפריט נבנה על ידי צוות מקצועי בהובלת שף גיא רוזמרין ומושפע מחומרי הגלם העונתיים, כור ההיתוך המאפיין את התרבות המקומית והשראה שלקח ממדינות אגן הים התיכון

במהלך הארוחה נגיש 12 מנות אישיות שיכילו דגים, בשר, ירקות וטלאים מקומיים בסימן חורף.

קינוח יוגש בסוף.

יין מקומי מותאם ילווה את הארוחה, מים מוגזים ומינרליים.


*****

שישי אש ויין

ארוחה פתוחה ומשוחררת, שכולה נעשית מסביב לאש, צלחות קטנות מהים והאדמה מנות משתנות מחומרי גלם מקומיים לצד יין שיתאים וילווה.

מגש עגול עם לחם שלנו ובתוכו 5-6 מאזות, מהאש-מדורה, טאבון, גריל ובקבוק יין מותאם.
תפסו לכם פינה במשק היפה של לאלי בואו להנות משישי אחר.

 

 

מחיר הארוחה

ארוחת טעימות ערב חמישי – 550 ש"ח לאדם

הארוחה תתקיים במתחם ייחודי בלב עמק יזרעאל בישיבה סביב שולחנות

ואזורי ישיבה נוספים במתחם. 

ארוחת הטעימות תחל בשעה 19:30 

בזמן הארוחה יוגשו המנות השונות על ידי הצוות בהובלתו של גיא 

בסיום הארוחה תוכלו להתקבץ מסביב למדורה או בפינות הישיבה הפזורות מסביב וליהנות מהאווירה, האנשים והחיבורים שנוצרו

 

ארוחת שישי צהריים – 280 לאדם ש"ח לאדם

הארוחה תתקיים במתחם ייחודי בלב עמק יזרעאל בסגנון שיירינג

הצוות יגיש לכם מגשים גדולים, יין והאווירה תהיה משוחררת כיאה לשישי צהריים.

ארוחת הטעימות תחל בשעה 12:00

בסיום הארוחה תוכלו להתקבץ מסביב למדורה או בפינות הישיבה הפזורות מסביב וליהנות מהאווירה, האנשים והחיבורים שנוצרו.

 

מתחם הארוחות שלנו נמצא במושב היוגב.

במקום קסום מול השדות הפתוחים של עמק יזרעאל היפיפה, רחוק מהרעש של היומיום, מרחב מפנק, מעוצב בפרטים הקטנים ביותר, שמזמין אתכם פנימה ומאפשר לכם להתמסר לשקט.

המרחב הוא מקום לאנשים ולמפגש

הוא נולד מתוך חלום למרחב ליצירה משותפת, חיבורים של שמחה ,התחדשות  וחברותא של אנשים.

המתחם הכפרי הפסטורלי במושב היוגב , מממש חזון של אסתטיקה כפרית המחברת בין חומרים תעשייתיים בעיצוב מוקפד .

המקום כולל חלל אירוח מרווח, מטבח שף מאובזר , קמין עצים תלוי, בריכת אינפיניטי יפיפייה , מטבח OUTDOOR מקצועי ופינות ישיבה אל מול נוף מרגיע וירוק.

 

להצטרפות מלאו את הפרטים והשלימו את תהליך הרכישה

המארחים שלכם

גיא רוזמרין

בן 30, שף ובעלים של מסעדת בעתו, מסעדה שמתעסקת בזמן ובעונה, ובעלים של חלל לאירוח במושב בית חנניה, טבח מגיל 16. 

מושבניק גאה, מתעסק ומתמחה במטבח מקומי עם דגש עם על חומרי גלם עונתיים, מבשל וחוקר דרך החומר לצלחת,

משתמש בקיים והטוב ויוצר ממנו.

( קרדיט תמונה :  אסף קרלה)

הניצוץ…

עידן שלו, אבא של יובל ועמית, יזם בנשמה, מפיק, חולם ועושה, גר במושב בעמק יזרעאל.

מנכ"ל ובעלים של גולדפיש, חברת יזמות, קריאייטיב והפקה בתחום האקטיב, ספורט ואורח חיים בריא. גולדפיש היא המקום שלי לחלום, לפרוץ גבולות ולרגש, והיא בעיקר המקום שלי  ליצור חוויות ופרויקטים שמעניקים ערך משמעותי למשתתפים בהם, ומשפיעים על איכות החיים שלהם ברמה פיזית, מנטלית ורגשית.

מחובר לאדמה, לכוח של הטבע, מאמין באלוהי הדברים הפשוטים: בשקט של המדבר (והמושב…), קפה שחור מול הזריחה של ים המלח, מוזיקה טובה, ישראל היפה, חיבורים עם אנשים טובים.

אירועי ה- 7 באוקטובר תפסו אותי בעיצומן של הכנות למספר פרויקטים גדולים שנעצרו ברגע, והיוו עבורי, כמו לרבים אחרים, מעין 'קריאה' לקום ולעשות משהו… 

"המשהו" הראשון היה להתחבר לחבר ותיק מהצוות ולמשק כרמלים, יחד יצרנו מערך גדול ורחב של חקלאות ישירה של תוצרת ישראלית כחול- לבן, מהשדה לצלחת. המיזם, שסייע רבות לחקלאים וצרכנים בתקופה המאתגרת של תחילת המלחמה, חיזק אצלי את החיבור לחקלאות ותזונה בת- קיימא, וחידד  את התפיסה שבידנו הכוח להיות בריאים, לבחור מה לאכול ואיך לחיות, שהאדם הוא מה שהוא אוכל. אז גם ניצת הניצוץ הראשון, שהלך וגבר, והתגבש … ונהיה Soil.

Soil  הוא סיפור של תשוקה, שפוגשת שליחות, שפוגשת בריאות, שפוגשת וולנס, שפוגשת שותפים משובחים, שפוגשים אנשים… מוזמנים להפגש.

עוד קצת פרטים:

  • אני מצהיר/ה בזאת כי ידוע לי שאני מתעתד/ת להשתתף בארוחת טעימות ו/או ארוחה פתוחה במגשים במתחם פרטי ומתחייב לכבד את המקום ואת האורחים הנוספים
  • אני מצהיר/ה בזאת שהנני בריא/ה  ובמידה ויש לי רגישויות מסוימות אני מתחייב להעבירם מראש להפקה
  • תנאי תשלום:
    50 אחוז בעת הרישום בטופס זה
    50 אחוז נותרים עד 48 שעות בקישור שיישלח מטעם ההפקה טרום הארוחה. 
  • תנאי ביטול: 
    עד 14 יום לפני הארוחה ללא דמי ביטול
    מתחת ל – 14 יום ועד 7 ימים לפני 25 אחוז דמי ביטול
    מתחת ל 7 ימים ועד 48 שעות לפני 75 אחוז דמי ביטול
    מתחת ל – 48 שעות תשלום מלא לא יתבצע החזר.
ט.ל.ח.