Soil December experience - 27.12.2024

12 שעות של ניתוק ושקט, טבע ואדמה, אוכל בריא וטוב, חברה נעימה, טעינה לגוף ולנפש.

חוויה שמתחילה כבר בכניסה למושב היוגב, מתגברת עם ההגעה למרחב האינטימי, מתעצמת מרגע לרגע וממשיכה להדהד בכם עוד הרבה אחרי שחזרתם הביתה.

בואו, תתמסרו, אנחנו נדאג לכל השאר.
farm to table
wellness
senses

הקונספט של Soil

עצרו רגע, עצמו עיניים, אפשרו לחושים שלכם להתחדד.

דמיינו… מקום קסום, רחוק מהרעש של היומיום, מול השדות הפתוחים של העמק, עם ריח של אדמה, צלילים של טבע ומוזיקה טובה. דמיינו מתחם מפנק, מעוצב בפרטים הקטנים ביותר, שמזמין אתכם פנימה. דמיינו אתכם מתמסרים לשקט.

דמיינו מזווה פתוח ועמוס בכל טוב, את הריח הטרי של הירקות שנקטפו הרגע, את הקראנצ'יות של המלפפון, את המיץ של העגבניה, דמיינו שף שחותך, מרתיח, מערבב, מקפיץ, מבשל לכם ארוחה שהיא חגיגה לגוף, לנשמה ולחושים. 

דמיינו אתכם יוצאים למסע יומי עוצמתי לתוככם פנימה, חוזרים למקור, לחושים הטבעיים שלכם ולחוש החדש שאתם עומדים לגלות. אנחנו קוראים לו Soil, ה- Extra Sense.

חיים בריאים, מאוזנים ושלווים הם לא עניין של ברי מזל אלא אופציה ממשית וזמינה עבור כולם. אדם הוא מה שהוא חושב ואוכל, כל מה שצריך זה ללמוד איך חושבים טוב ואיך אוכלים באופן בריא ומיטיב. 

בואו נתחיל יחד את המסע שלכם…

Soil  – מרחב להתחדש בו

במקום קסום מול השדות הפתוחים של עמק יזרעאל היפיפיה, רחוק מהרעש של היומיום, מרחב מפנק, מעוצב בפרטים הקטנים ביותר, שמזמין אתכם פנימה ומאפשר לכם להתמסר לשקט.

מיטל ברק

מנהלת התוכן והמרחב, ובעלים 'דרכים'

נשואה לעדו, אמא של חייל, מתבגרת, מתבגר וכלב, גרים בקיבוץ אושה.

אשה של דרך, אלופה בחיבורים, בעיקר של אנשים, רעיונות ומילים. כותבת, כותבת, כותבת… לומדת ומלמדת למתוח את גבולות האושר. בכותרת הרשמית קוראים  לזה יעוץ, ליווי תהליכים וניהול פרויקטים, אני קוראת לזה פשוט "דרכים".

אוהבת במיוחד פרויקטים של הקמה, שיוצרים משהו חדש, שעוסקים בחיבורים של אנשים לקהילות, שמחברים רעיונות לחזון ולדרך פעולה. מתרגשת מאוד מאנשים, מהפוטנציאל והחלומות שלהם, ומוקירה את הזכות המיוחדת והיקרה ללוות אותם בדרך. 

ה- Passion העיקרי שלי הוא עשייה עם אנשים שהלב והראש שלהם במקום הנכון, עשייה כזו שיש בה ערך אמיתי והשפעה על בני אדם ועל הסביבה והחברה בה אנו חיים. אני כמעט תמיד בוחרת קודם כל עם מי לעבוד ורק אז את הפרויקט, גם בפרויקט הזה, או בשמו המדויק להפליא- Soil.

גיא רוזמרין

בן 30, שף ובעלים של מסעדת בעתו, מסעדה שמתעסקת בזמן ובעונה, ובעלים של חלל לאירוח במושב בית חנניה, טבח מגיל 16. 

מושבניק גאה, מתעסק ומתמחה במטבח מקומי עם דגש עם על חומרי גלם עונתיים, מבשל וחוקר דרך החומר לצלחת,

משתמש בקיים והטוב ויוצר ממנו.

( קרדיט תמונה :  אסף קרלה)

ענבר צדוק – Ashtanga vinyasa yoga

את היוגה פגשתי לראשונה בהודו 2012, לאחר ארבע שנים מצאתי שהתרגול הפך למסע של התפתחות רוחנית עבורי. התחלתי להעמיק, לקרוא, לחקור. ראיתי איך הגוף שלי משתנה, מתחזק, נהיה גמיש. ראיתי איך בתוך התרגול אני פוגשת את אותם דפוסי ההתנהגות והמחשבות של היום יום. התרגול לימד אותי דרך לעבודה אחרת מבחינה מנטלית על ידי תנועה. הרגשתי את התוצאה הישירה של התרגול הפיזי על התודעה שלי, על התחושות, על המחשבות – הכל נקי יותר, ברור יותר, מדויק יותר. אני מרגישה איך אני מתחזקת מבחינה מנטאלית ומצליחה להתמודד ביום יום שלי עם כאבים ופחדים בצורה שמחזיקה אותי, והאדמה לא נשמטת לי מתחת לרגליים. וכל זה בזכות דרך היוגה – פילוסופיה של היוגה, נשימה מודעת, מדיטציות, ותנועה.

לוח הזמנים:

9:00-9:30      הגעה למרחב במושב היוגב, מינגלינג, נכנסים לאווירה…

  • נשנושי בוקר, תה צמחים, קפה, מיצים סחוטים

9:30-10:30   Waking your senses , מעגל פתיחה והכרות

  • מדיטציה/ מיינדפולנס עם פוקוס על חידוד חושים ומודעות לתחושת הבטן

10:30-12:00  Farm to People, כשאדמה ואנשים נפגשים – משק כרמלים

  • ביקור בחממות משק כרמלים, בהן מגדלים ירקות וצמחים בשיטות הידרופוניות  מתקדמות, מפגש עם 3 דורות של חקלאות יזרעאלית שורשית, שמבטיח ומקיימת תוצרת חקלאית טריה ואיכותית, מהשדה לצלחת.
  • ביקור של ריחות, צבעים, קולות וטעמים של אדמה וטבע – מנה גדושה של Soil.

12:30- 13:30  Farm to Table  – בארנצ' מפנק ובריא.

  • מבוסס תוצרת טרייה ממשקים ישראליים והמזווה של כרמלים, בישול וצלחות במטבח הפתוח לעיני המשתתפים, טעימות, טיפים לבישול והכנה ששומרים על איכות וסגולות המוצרים, אוכל שמפעיל את החושים.

13:30-15:30 זמן להירגע, לנשום את העמק, להתרווח על ערסל או להתחמם בהוט טאב

15:30-16:30 תרגול יוגה מבוסס תנוחות הממוקדות במערכת העיכול

17:00 משקאות בריאות ושייקים עשירים וויטמינים, שילוב סופר-פוד בתזונה היומיומית, ניקוי רעלים, איזון והסדרת מערכת העיכול.

  • מכינים, טועמים ולומדים…

17:15-18:00 התארגנות, רגיעה – ברקע צלילים נעימים לנשמה

18:00-20:00 מסביב לשולחן – הפסיכולוגיה של האוכל, אושר בצלחת, אוכל שמחבר אנשים.

  • ארוחת שף צמחונית, חגיגית ועשירה על טהרת Farm to Table  וטעמים שאספנו יחד במהלך היום, בשילוב יין טוב.

20:00-21:30 מתחממים מסביב למדורה עם מוזיקה וצלילים.

  • באוויר החורפי של העמק, עם ריח של אדמה וטבע, סנגריה חמה, מתחילים לסגור את היום, לסכם חוויות ותובנות.

מה כוללת החוויה?

  • אירוח מלא בלוקיישן פרטי, איכותי ואישי עבורכם.ן.
  • 3 ארוחות לאורך היום כשהשיא הוא בארוחת ערב שישי המרכזית  כפי שמתואר בלוח הזמנים)
  • ביקור וסיור טעימות במשק כרמלים
  • סדנאות וולנס מעשירות בחיבור ישיר לקונספט
  • ערכה אישית לכל משתתף.ת 
  • מתחם שכולל – בריכה, האט טאב, שירותים, מקלחות, ניקיון ואירוח שוטף
  • ט.ל.ח

עלות לאדם:

מחיר השקה עד 10.11.2024 : 1249 ש"ח לאדם

מחיר רגיל: 1499 ש"ח 

  • 25 משתתפים ביום פעילות
  • ניתן לשלם בתשלומים למי שמעוניין